Az év végén a Land Rover importőri jogaival bíró Wallis British Motors Kft. szerződése lejár, 2004-től pedig új társaság látja el a márka importőri feladatát. 2004. január elsejétől a Jaguar Hungary Kft. folytatja a Land Roverek importját, márka semleges Cél Motors Kft. néven. A társaság a jövő évtől egyszerre kezeli a Jaguarok és a Land Roverek importját.

Az eddigi importőr Land Rover és Jaguar márkakereskedőként folytatja tovább tevékenységét, Váci úti szalonjában. Országos szinten a Land Rover jelenleg 13 márkakereskedéssel és szervizzel rendelkezik, míg a Jaguarnak mindösszesen 1 budapesti szalonja van.

2004-ben a Cél Motors Kft. folytatja az együttműködést a jelenlegi kereskedésekkel, amelyek többségében a Land Rover mellett Jaguar modellek is kaphatók lesznek. A hosszabb távú tervek között azonban csak 6-8 kereskedés szerződtetése szerepel. A kereskedéseknek a Land Rover és Jaguar márkákat külön bemutatótermekben kell megjeleníteniük.

2004-re az új importőr összesen 400-500 Jaguar és Land Rover eladásával számol. Idén Jaguarból 100 körül, Land Roverből 250-300 autó értékesítését tervezik.

A Land Rover márka 1994-ben, a Roverrel együtt került a BMW tulajdonában. A Wallis 1996-ban kezdte meg a márka importálását, a BMW-bel együtt. 2000-ben a Land Rover a Ford tulajdonába került, a Rover-t pedig egy független csoport vásárolta meg. A Ford márka-palettáján belül külön csoportot hozott létre prémium márkáinak, Premier Automotive Group (PAG) néven. A PAG része a Land Rover és Jaguar mellett, az Aston Martin és a Volvo is.