Ismét szuperbulival zárul a 2003-as gyorsasági autósszezon. Október 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap tartják az utolsó két fordulót a Hungaroringen. Mindkét nap délelőtt rendezik az időmérő edzéseket, délután pedig a futamokat. Bár sok kategóriában már eldőlt a bajnoki cím sorsa, a III. Heidelberg Kupa érdekes versenyeket tartogat. Mivel már nem kell spórolni az autókkal a hátralévő futamokra, várhatóan minden versenyző apait-anyait belead.

A Gyorsasági Szakág hétvégéjén rajthoz állnak a kis- és nagy-túraautók, de a legnagyobb küzdelem a Mobil1 Opel Astra Kupa és a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa versenyzői között várható. A Clio-kupa idén vette kezdetét, és mind a versenyzők, mind a néző körében nagy népszerűségnek örvend. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a pilóták tökéletes egyforma autókkal vágnak neki a távnak, így csak a versenyzői különbségeken és a szerencsén múlik a győzelem.

Aki kevésbé fogékony az autósportra, de családi kötöttségek miatt mégis ellátogat a verseny hétvégére, biztosan találni fog megfelelő szórakozási lehetőséget. Mindkét nap koncertekkel, teakwan-do bemutatóval, Besenyei Péter légiparádéjával, truck trial show-val és egyéb látványosságokkal igyekszenek kellemes kikapcsolódást kínálni a Hungaroringre kilátogatóknak.

A versenyre mindenki ingyen juthat be, és szintén nem kell fizetni az Árpád híd pesti hídfőjétől óránként induló buszjáratokért.

Részletesebb program és bővebb információ a www.zengo.hu oldalon található a verseny hétvégéről.