Budiás Balázs egész évben remekül teljesített, így a Kadet-A kategóriában már bajnokként érkezett a bajnokság múlt hétvégi 11-12. futamára. Kissé visszafogottan hajtott a hétvégén, így mindkét időmérőn a remeklő Tamás Ádám futotta a legjobb időket.

Az első versenyen a második helyről rajtoló Magyar Tamásnak sikerült megelőznie Ádámot. Budiás a harmadik helyről indult és ott is futott célba. A 2. versenyen is megismétlődött a harc az első helyért, ám ezúttal Magyar kicsúszott és csak az ötödik helyet szerezte meg. Budiás Balázs lett a második és Köszegi Tamás a harmadik.

Csakúgy, mint általában a Rabócsiringen is igen izgalmas futamot hozott az Intercontinental-A Junior géposztály versenye. Az első időmérésen Hatvani Bálint volt a leggyorsabb, Széchenyi Tamás és Kiss Pál Tamás előtt. Antonfeld Péter a második időmérőn alaposan rávert a többiek eredményére, így övé lett a pole pozíció, őt Birizdó Imre és Széchenyi Tamás követte. Simán elrajtolt a mezőny, ám utána elkezdődtek az előzések.

A 10. körben Kiss kicsúszott, ami torlódáshoz vezetett, ezért leállították a versenyt. A második rajt után Antonfeld Péter szerezte meg a győzelmet Birizdó Imre és Hatvani Bálint előtt. A 2. futam ennél békésebben zajlott, Antonfeld és Hatvani ezúttal is taroltak, így a dobogó első két fokát ismételten ők szerezték meg Kiss Pál Tamás előtt. A bajnokságot a remek évvégi hajrával Antonfeld Péter nyerte meg.

Ellentétben a Juniorok mezőnyével a Top 100 kategóriában simán zajlottak a versenyek. Bátori Béla hajtott a leggyorsabban az első időmérésen, megelőzve Papp Krisztiánt és Németh Attilát. Olyannyira jó időt ment Bátori, hogy a második időmérőn már részt sem vett. Dobrovits Zsolt a 2. mérés során megszerezte a második rajtkockát.

Remek formáját a verseny elején hozta Bátori, ám Dobrovits ledolgozta hátrányát és meg is előzte az élen haladó pilótát. A kezdettől egymással csatázó Németh Attila és Széchényi István kiestek a versenyből. A második futamon Dobrovits indulhatott a pole-ból,és a Bátorival folytatott folyamatos csata ellenére sikerült megőriznie az első helyet. Papp Krisztián lett a harmadik.

A “királykategóriában”, az Intercontinental-A 1. időmérésén a tavalyi bajnok Magyar Miklós hozta a legjobb időt Bakoss Bence és Birizdó Mónika előtt. A 2. edzésen Bakoss és Birizdó elé a szlovák Jozef Konopka és Márton László is be tudott jönni, így ők foglalták el az első futamon a rajtrács elejét.

Többen kiestek az 1. versenyen a folyamatos küzdelemben, többek között Márton László és Birizdó Mónika is. Így Herkli András, és az utolsó rajtkockát elfoglaló Bakoss Bence egyaránt előre tudtak törni: a dobogó legfelső fokára Magyar Miklós állhatott fel, az ezüstöt Herkli, a bronzot Bakoss kapta meg. A 2. futamon ismét Magyar Miklós remekelt, Birizdó és Bakoss azonban ezúttal is kicsúsztak, így a második helyre Jozef Konopka, a harmadikra, pedig Herkli András tudott bejönni, a balesetek során alaposan megcsappant mezőnyből.
Birizdó kiesése és saját remek teljesítménye, hozzá segítette Magyar Miklóst a bajnoki címhez.