Egy ideje mindaz látható a rallye.mol.hu oldalon, ami miatt világszerte és hazánkban is százezrek járnak a raliversenyekre. Az említett weboldalon a prológból készített összefoglaló mellett letölthető a legkeményebben menő kocka Lada produkciója. Csak keresztben és szigorúan csak füstölő gumikkal látható az autó.

Legalább ekkora élmény a BMW sportos arculatát máig hatóan megteremtő 02-es BMW versenyautó prológja. Az oldtimerek között indított gép pilótája és navigátora mindazt kihozta az autóból, amire csak a hátsókerekes autók képesek.

A prológ első hat helyezettjéről tölthetünk le részletes videókat, amelyek mpeg és avi formátumban is megtekinthetők. Az összefoglalóban a nyitány első helyein végzőkön kívül más versenyzők is láthatók. Például a Kern Nándor-Dér Péter páros, amint egy visszafordítóban két kerékre állítják a Fiat Seicento Kit-Cart.

A filmek innen tölthetők le. Az élen végző versenyzőkkel és a támogatók magas rangú képviselőivel készített interjúk is megtalálhatók az oldalon. Külön érdekesség a belső kamerás felvétel Aschenbrenner György és Földesi Csaba autójából.