Augusztus 25-ig látható a Michelin támogatásával létrehozott kiállítás a WestEnd City Center első emeletén. A kiállított tablók segítségével a látogatók megismerkedhetnek a gumi történetével, fejlődésével egészen felfedezésétől napjainkig. Nem csak képeken, hanem egy képernyőn futó filmen is gazdagíthatjuk ismereteinket.

Megnézhetjük az első cserélhető kerékpárabroncsot, a század elejéről származó pneumatikus gumit, de láthatóak a legmodernebb kerékpár és motorkerékpár, valamint versenyautó abroncsok is. Akik a rali versenyek szerelmesei, azok is kedvükre csemegézhetnek, hiszen olyan abroncsokat láthatnak, amiket itthon nem használnak a versenyzők. A kiállított gumik között van Monte-Carlo változó talajviszonyaira tervezett speciális kerék, de a svéd rali szöges gumija is.

Természetesen elhozta újabb fejlesztéseit is a Michelin, így látható a már sorozatban gyártott, autókon használatban lévő defektmentes Pax gumi is. A kiállítás legnagyobb gumija pedig az amerikai űrrepülőgépeken használatban lévő gumi, amelynek mintázata leginkább a Forma-1-ben használt abroncsokra emlékeztet.