Június legvégére összeállt az európai Pirelli-lány választás döntőjének mezőnye, a különböző autós lapok olvasótábora illetve az internetezők szavazatai alapján.

Hazánkban az Autó Modell Sport olvasói és az újság honlapjára látogatók szavazhattak a magyarországi döntőbe jutott lányok közül az elsőre. Az összeurópai rallyXS Pirelli-lány választásban Semmi-Kis Tünde képviseli a szépségükről messze földön ismert magyar nőket.

Tünde királynői termetű, 182 centiméter magas. Mell-, derék-, és csípőbősége 96-62-92 centiméter. A 18 éves budapesti diáklány informatikusnak tanul, később ugyanezen a területen egyetemen kívánja folytatni tanulmányait. A technikai sportok közül kedvence a rali, de érdekli a Forma-1 is. Kedvenc raliversenyzője a fiatal norvég Petter Solberg. Semmi-Kis Tünde szeret motorozni, elsősorban egy Honda Dominatort használ.

Július elején az egyes országokban legtöbb szavazatot kapó lányok közös fotózáson vettek részt Londonban, hogy mindenki azonos esélyekkel induljon a döntőben. A győztes az olasz gumikonszern “nagykövete” és arca lesz a rali VB világában.

Tündére a wrc.com weboldalon lehet szavazni. A szavazás előtt csupán egy néhány mozdulattal elintézhető regisztráció szükséges. A wrc.com oldalon belül a MyWRC fülre kattintva lehet regisztrálni és szavazni. Az esélylatolgatók szerint főként a brit lány lehet komoly ellenfél. Július végétől lehet szavazni, a legtöbb vokssal támogatott lány lesz a 2003-as rallyXS Pirelli Girl.

Tavaly az ír Juliet Ward lett a Pirelli-lány. Szavazzunk Semmi-Kis Tündére, hogy ő lehessen az utóda ebben a sok lehetőséget kínáló szerepben! Hazafiúi buzgalom nélkül is rá szavaznánk, mert szerintünk messze ő néz ki a legjobban a döntős lányok között.