Az AUTÓPIAC és a vezess.hu közötti együttműködés immár az autós hetilapban megjelenő Autó Tipp című hirdetési újságra is kiterjed. Az Autó Tipp az egyetlen magyar autós hetilap ingyenes mellékleteként jelenik meg, havonta kétszer.

Az Autó Tippben kizárólag hivatalos márkakereskedésekben értékesítésre váró, minőségi használt autók szerepelnek. Ez sokkal nagyobb biztonságot jelent a vásárlók számára, mintha a szabadpiacon vagy használtautó-kereskedésekben vennének használt gépkocsit.

Az Autó Tippben megjelenő autók a vezess.hu használt autó adatbázisából származnak. A képek alatt található azonosító segítségével az autotipp.vezess.hu weboldalon bővebb információ kapható az autókról. Az Autó Tipp-pel az AUTÓPIAC és a vezess.hu azt a stratégiát követi, amely eddig is sikereket hozott lapunknak, az autóvásárlók weboldalának.

Az AUTÓPIAC-nak a Szonda Ipsos Nemzeti Média Analízis szerint 198 000 olvasója van, a lap heti 52 000 példányban jelenik meg. A használt autó hirdetési újság terjedelme folyamatosan nő, a hirdetések számának függvényében.