A gyülekező a fóti Cora bevásárlóközpont parkolójában volt, ahová rengeteg autó érkezett. A találkozó helyszínére egy gyönyörű, megkülönböztető jelzést használó Opel Senator vezette fel a konvojt. A tóparton
elkerített részen parkoltak a szebbnél szebb Calibrák és más típusú Opelek.

Összesen 63 autó és körülbelül 120 fő látogatta meg a rendezvényt! A bográcspörkölt szépen fogyott. A hangulatot a Calibra-toló verseny emelte, közben folyt az ismerkedés, fényképezés és a vendég cégek bemutató autóinak mustrálása : a qAutoHiFiStudio képviseletében egy csodaszép Manta érkezett, hogy igényes külsején és utasterén kívül nem hétköznapi zenei hangzását is megcsodálhassuk.

Akit az optika jobban érdekelt, pillantást vethetett Hernád Tamás nem kevés munkával elkészült GSi Astrájára, amely a karosszéria átalakításokon túl a belső formavilág kialakításához is rengeteg ötletet adhatott az érdeklődőknek.

Összességében egy jól szervezett és nagyon hangulatos találkozót sikerült tető alá hozni, ezért a MOTE (Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete) vezetősége mindenkinek megköszöni a részvételt, a rendezőknek a segítséget és ezúton meghív minden Opel tulajdonost a következő találkozóra, amely 2003. július 20-án lesz, ugyancsak Fóton.