Augusztus 2-a és 19-e között számos városban látható lesz Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher autója. A BMW-Williams F1-es autó az országos roadshow-val bejárja gyakorlatilag egész Magyarországot, Nyíregyházától Győrig.

A helyi BMW kereskedés az országjárás keretében jótékonysági akciót szervez, amelynek kedvezményezettje a helyi kórház gyermekosztálya. A beteg gyermekek közt rendezett rajzverseny nyertes műveit Ralf Schumacher és Juan Pablo Montoya a kézjegyével látja el. Ezt követően a legszebbnek ítélt rajzokat kisorsolják azok között, akik egy emelt díjas SMS elküldésével támogatják a kórházat.

Két hét alatt 11 nyilvános helyszínen fordul meg a versenyautó. Pécsett a Black II Black együttes, Szegeden, a Dugonics téren pedig a Ladánybene 27 ad koncertet. Nyereményjáték és több más érdekes program az összes helyszínen lesz.

Nemrég fogyatékos és árva gyermekek javára rendeztek fényképárverést a Könyves Kálmán körúti Wallis Duna autószalonban. Bali Sándor fekete-fehér felvételein a médiából jól ismert magyar énekesek, előadóművészek, színészek és televíziós személyiségek láthatók. Az estély bevételét a “Nem maradsz egyedül” nevű, fogyatékos és újszülött gyermekek befogadására létrehozott alapítvány javára ajánlották fel.