Új ügyvezető igazgatója van a Ford importőrének és új marketing igazgató érkezik a General Motors regionális központjába. Mindkét változás oka, hogy Thomas Owsianski, a Ford vezérképviselet eddigi vezetője mostantól a GM kelet-közép-európai marketing tevékenységét irányítja majd.

Thomas Owsianski 36 éves. A német szakember vezetése alatt nagyon sokat erősödött a Ford helyzete a magyar piacon. Mielőtt hazánkba érkezett, az egyesült államokbeli és a németországi Fordnál töltött be fontos tisztségeket. Németországban a kis és közepes méretű autók márkamenedzsereként dolgozott, illetve ő felelt a németországi márkastratégiáért és kommunikációért. A General Motors Kelet- Közép-Európai Regionális Központjában marketing igazgató lesz. Új munkahelyén 15 országban irányítja a marketing munkát.

A Ford Motor Hungária Értékesítő Kft. élén egy magyar szakember, Molnár Viktor követi őt. Molnár Viktor 33 éves, ő az első magyar, aki a 14-ik éve működő importőrt ügyvezető igazgatóként irányítja. Molnár Viktor 1994 óta dolgozik a Ford Motor Hungária Kft-nél. Többek között magyarországi értékesítési igazgatóként tevékenykedett. Az új ügyvezető Kölnből, a Ford of Europe-tól tért vissza Budapestre. Németországban európai értékesítési igazgató volt.

Molnár Viktor nős. Eredeti végzettsége szerint repülőmérnök, ugyanakkor Master of Business Administration diplomával is rendelkezik. Szenvedélye a motorozás és a repülés.