Elkészült a 250 ezredik Győri összeszerelésű Audi. A jubileumi TT Roadster a gyárkaput elhagyva meg sem áll Amerikáig, ahonnan megrendelték. Az ezüst színű roadstert 1,8-as 225 lóerős, szintén Győrben készülő turbómotorral szerelték.

Az Audi Hungaria Motor Kft. kezdetben csak motorokat gyártott egyrészt az Audi, másrészt a Volkswagen-konszern összes többi márkája számára. A személyautó összeszerelés 1998-ban kezdődött meg. Először csak a TT Coupé készült Győrben, majd a roadster bemutatása után, 1999 őszén a TT Roadster összeszerelése is beindult. Eleddig 71 ezer roadster és közel 142 ezer kupé Audi TT készült a magyarországi városban.

2001 tavaszán bővült a kínálat, mivel a TT-k mellett a közelmúltban leváltott A3-as és S3-as Audik összeszerelése is megkezdődött. Ezekből idén tavaszig 36 453 készült. Új A3-ast már nem fognak Magyarországon összeszerelni, az Audi AG tervei szerint az új autót Németországban fogják csak gyártani.

Az Audi TT-ket kizárólag Magyarországon szerelik össze. A termeléshez szükséges fényezett karosszéria lemezek vonaton érkeznek hazánkba, és a kész autók ugyanígy vonaton hagyják el Magyarországot.