A majd egy évszázados abroncsgyártási múltra visszatekintve elmondható, hogy a Kleber mindig vevői elégedettségét tartotta szem előtt, azt hogy Ön és családja számára garantálni tudja a gondtalan utazás örömét.

Az autózás nagy felelősséget jelent. Ez a felelősség nemcsak az autóvezetőket illetően létezik, hanem az abroncsgyártónak is minden pillanatban meg kell felelnie termékei által a hétköznapi élet olykor váratlan közlekedési helyzeteiben is. A Kleber abroncsválasztéka minden darabját úgy fejlesztettük ki, hogy felhasználóink tökéletes biztonságban érezhessék magukat mind nyári, mind téli útviszonyok között.

A nyaralás előtt fogadjon el a Kleber-től néhány tanácsot, mely megkönnyítheti utazását, esetlegesen bizonyos kelletlenségektől is megóvhatja magát, ha figyel ezekre az apró részletekre.

A nagy utazás kezdetekor ellenőrizze a rendszámtáblák, fényszórók, és a szélvédő tisztaságát, valamint hogy nincs-e a földön nyoma folyadékszivárgásnak.

Havonta egyszer vagy 2000 km-enként javasolt leellenőrizni a fényszórók izzóit, a szélvédőmosó folyadék szintjét, valamint a hűtőfolyadék, az akkumulátor, az olaj és a fékfolyadék szintjét. is.

Mivel az autó egyetlen kontaktusa az úttal a gumiabroncs, nagyon fontos figyelmet fordítani erre az elemre is, hiszen sokszor az autó és utasai biztonsága múlik rajta. Az abroncsok külső és belső állapotát (egyenetlen kopás, csökkent nyomás, esetleges repedés és így tovább) mindig még indulás előtt kell megvizsgálni. Ellenőrizze hideg abroncsokon a gumikban lévő levegőnyomást, és ha szükséges, állítsa is helyre, szem előtt tartva az autógyártó utasításait! Győződjön meg a pótkerék megfelelő állapotáról és a benne lévő légnyomásról is! Amennyiben bármilyen hibát, külső sérülést észlel, forduljon bizalommal viszonteladóinkhoz, akik megfelelő szaktanáccsal látják el, vagy lehetővé teszik a megrongált abroncs cseréjét.

A Kleber új Assistance szolgáltatása Magyarországon és Európa szerte 1 órán belül a regisztrált Kleber felhasználók segítségére siet bármilyen abronccsal kapcsolatos probléma esetén, ezzel is megkímélve őket a defekt körüli kellemetlenségektől. A szakember segítsége mindig jól jön, annál is inkább, ha a nyaralás helyszíne ismeretlen.

Még mindig nem késő tehát az utazása előtt elmenni a legközelebbi Kleber abroncs szakkereskedésbe és a nyugodt autózás érdekében Kleber abroncsokkal felszerelni a gépkocsit!

Legfontosabb törekvésünk, hogy az Ön igényeinek minél inkább meg tudjunk felelni, hiszen ezzel tudjuk leginkább megerősíteni: Ön jól dönt, ha Kleber abroncsokat választ útitársául! (x)