Két VW Transportert vett át a Máltai Szeretetszolgálat

Két új kisteherautóval bővült a Máltai Szeretetszolgálat járműparkja. A segélyszervezet jelentős árkedvezménnyel jutott hozzá a jobb oldali duplaüléssel, mechanikus klímával és hátsó térfűtéssel felszerelt rövid T4-esekhez. A Transportereket 88 lóerős 2,5 literes turbódízel erőforrás hajtja.

A most átadott T4-hez hasonló Transporterek gyártását júliusban fejezik be Hannoverben és a lengyelországi Poznanban. A T4-es gyártása azonban nem szűnik meg teljesen, mivel a Volkswagen-konszern kínai partnercége, az FAW, egyelőre ismeretlen helyen, de gyártani fogja a népszerű haszonjárművet. 1990 óta körülbelül 1,9 millió darabot állítottak elő a T4-ből. Utóda, a T5 Poznanban készül és júliustól lesz kapható a nyugat-európai piacon.

További karitatív tevékenység a Porsche Hungariától, hogy idén is, immár ötödik alkalommal elszállítja a Fóti Gyermekváros lakóit a Felvonulási téren megrendezésre kerülő Kapcsolat koncertre. Néhány hónappal ezelőtt a Porschék és a VW-konszern márkáinak importőre az SOS Gyermekfalunak segített, ahol egy szívódízel Golfot vehettek át nagy árkedvezménnyel.