Kész az új VW Polo
Kész az új VW Polo

Kész az új VW Polo

Kész az új VW Polo

Kész az új VW Polo
Nagyobb autók belsejét idézi az új Polo utastere. A hátsó ülésekből kihajtható gyermekülés is rendelhető lesz
A Fabiához hasonlóan tágasnak ígérkezik a belső tér
A Skoda Fabia alapjára épül a kereklámpás Polo
Fotó megosztása:
Az új Polo hossza 154 milliméterrel haladja meg a 371,5 centis elődöt, a tengelytáv 5,3 centivel nagyobb a most futó Polónál. Kezdetben-legalábbbis Németországban- két háromhengeres és egy négyhengeres motorral kínálják a 2002-es modellévű Polót. A kisebbik benzines háromhengeres és 65 lóerős, teljesíti az Euro 4-es károsanyag-kibocsátási szabványt. Járását kiegyensúlyozó tengely vasalja simára. A nagyobbik benzinmotor az ismert 75 lovas ezernégyes. A dízelek között először a 75 lóerős dízel lesz kapható három hengerrel. 2002, januárjától egy 55 lovas benzinessel bővül a választék. A háromhengeres alapmotor mellett ettől az időponttól választható lesz a közvetlen befecskendezéses, 85 lóerős FSI benzinmotor is.

Négy felszereltségi fokozatban lesz elérhető az újdonság. Basisnak nevezik az alapmodellt, fölötte a Trendline, a Comfortline és a Highline kivitel következik. Egy Polóból sem hiányzik majd a négy légzsák, a hővédő üvegezés, a blokkolásgátló, a négy fejtámla és az elektromos szervókormány. Kikapcsolható lesz az utas oldali légzsák gyermekülés beépítésekor az első ülésre. A kiskategóriában egyedülálló szolgáltatásként a hátsó padba beépített gyermekülés is rendelhető lesz az új Polóhoz.

Eltér majd a két- és a négyajtós változat hangulata és stílusa. A kétajtós sportos vevőknek készül, az ötajtós azt hangsúlyozza, hogy a Polo túlnőtt a kiskategórián.