A Toyota Team Europe (TTE), a Toyota korábbi rali- és a következő szezonban debütáló Forma-1-es autóinak fejlesztője, nem csak versenyautókkal, de a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel is foglalkozik. A TTE egyik részlege két órával lepte meg a gyűjtőket és azokat a tulajdonosokat, akik így is jelezni szeretnék autójukhoz fűződő szoros kapcsolatukat. A TTE által elkészített kvarc kronométer a svájci ETA cég szerkezetét rejti. Nem bízta a véletlenre a TTE az óra minőségét. Az Eta olyan óragyártóknak szállítja a szerkezetet, mint az Omega vagy a Longines. Nemesacélból készült ház védi az óraszerkezetet, amely 100 méterig biztosítja a vízállóságot.
A Toyota és a Lexus is két eltérő réteget céloz meg, így az órák is két árkategóriában kerülnek forgalomba.

50 000 forintnak megfelelő márkáért szerezhető be a Toyota óra, amelyhez felár nélkül két szíjat kap ajándékba a vásárló. Az egyik fekete és autógumit mintáz, a piros-fekete másikon a TTE logója látható. Az óra fekete számlappal készül, van benne stopper és dátum funkció.
Kicsit mélyebben kell a zsebébe nyúlnia annak, aki a luxus Lexus órát szeretné megszerezni. Közel 190 ezer forintos árért kapható a Valjoux automata szerkezetű Lexus időmérő. A sportos megjelenésről az óra fehér számlapja, és a stopper piros mutatója gondoskodik. A megfelelő rögzítésről bőr-kevlár szíj gondoskodik, az óra tárolására egy elegáns bőrből készült dobozt ad a gyártó a tulajdonosnak.