A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztusban is meghirdeti kerékcsere-versenyét a Shell. Augusztus 3-a és 15-e között próbálhatják ki a vállalkozó szelleműek, milyen is egy Forma-1-es autón kereket cserélni. Háromfős csapatokkal lehet nevezni az ország több helyszínén, ezek között szerepelnek budapesti, Balaton-parti helyszínek is. A nevezés feltétele, hogy a játékosok rendelkezzenek Smart kártyával, illetve a csapatnak fel kell mutatnia egy számlát 10 liter V-Power Racing benzin vásárlásáról a verseny napján. Amennyiben a nevezők nem rendelkeznek Shell Smart kártyával, a helyszínen pótolhatják azt.

A verseny a Duna Plázában kezdi meg országjáró körútját augusztus harmadikán, ahol az érdeklődők azt is megnézhetik, hogyan cserélnek kereket média személyiségek és ismert közéleti személyiségek.

A legjobb időt elérő csapat végül megküzdhet a RTL-klub újságíróival is. Az első helyet megszerző hármas minden tagja belépőjegyet kap az augusztusi mogyoródi Forma-1-es futamra. A belépővel szombaton a boxutcába is ellátogathatnak a nyertesek, vasárnap a Gold tribünről szurkolhatnak a pilótáknak. A második és harmadik helyezett csapatok üzemanyagutalványt nyernek.