A Yaris Verso Van 3860 milliméteres hosszúságával városban is könnyű manőverezhetőséget ad a széria szervókormány segítségével. 10,2 méter a fordulási kör átmérője. A Verso Vant a városi kisáruszállítók kategóriájában indítja az importőr. 168 centiméter a Verso Van magassága, a szélesség ennél egy centiméterrel több, 1690 mm. A tengelytáv 2500 milliméter. Méreteiben a Verso Van megegyezik a személyautó változattal.

Hajtását a Yaris-ban is dolgozó 1299 köbcentis motor végzi 86 lóerővel. A 124 Nm-es legnagyobb forgatónyomaték 4400-as fordulaton jelentkezik. Természetesen a haszonjárműben is megtalálható a Yarisból ismert változtatható szelepvezérlés. Százra 12,5 másodperc alatt gyorsul a Yaris Verso Van, végsebessége 165 kilométer óránként.

Elöl belső szellőzésű féktárcsák találhatók, hátul dobfékek lassítják az autót. Megtartották a Yaris Verso első McPherson rugóstagját, hátul pedig a torziós rudas rugózást. 14 colos kerekeken gurul a Toyota legkisebb haszonjárműve, szabványos átlagfogyasztása 6,4 liter 100 kilométeren. A kétszemélyes áruszállító saját tömege 970 kilogramm, a terhelhetőség a vezetővel együtt 535 kiló. Egy átlagos súlyú, 75 kilós vezető esetén 460 kilónyi terhet szállíthat a Yaris Verso Van.

A raktér térfogata 2,26 köbméter. A raktér mélysége 1500 milliméter, szélessége 1280 milliméter, magassága 118 centiméter, oldalfalát műbőr borítja. A raktér padlóját gumival vonták be, a rakteret rács választja el az utastértől. A Yaris Verso Vant hagyományosan nyíló hátsó oldalajtóval szerelték fel, a bal oldali hátsó ajtót elhagyták a haszonjárműről. Hátul az oldalra nyíló ajtó kedvez azoknak, akik targoncával rakodják a Yaris Verso Vant.

Az autó ezüst, fehér, kék, piros és zöld színen rendelhető, a szállítási határidő körülbelül két hét. Széria a magaságában állítható kormány, a pollenszűrő, a színezett üveg és a szervókormány. Fontosabb rendelhető extra a központi zár, a manuális klímaberendezés és a tetőcsomagtartó. A biztonsági alapfelszereltségbe a vezető oldali légzsák tartozik bele övfeszítővel és överő-határolóval az első üléseken.

Toyota Yaris Verso haszonjármű 1