Az összetett pontversenyt vezető 38 éves szombathelyi pilóta a pénteki szabadedzéseken és a szombat délelőtti időmérő edzésen is tarolt, így az első versenyt a pole pozícióból kezdhette. Kiss Eb-címvédőhöz méltó módon nem is hibázott a 11 körös viadalon, s győzelemre váltotta az első rajtkockát, mellyel tovább növelte az előnyét az összetettben.

A szombati második futamon Kissnek a fordított rajtrács értelmében a nyolcadik pozícióból startolt, és az első kanyarokban előtte zajló küzdelmek, valamint koccanások miatt először visszaesett kilencediknek, aztán viszont megkezdte a felzárkózást. A leintésig három riválisát sikerült megelőznie a Eb-címvédő magyarnak, aki az utolsó két körben az első négy helyen száguldókat is utolérte, előzni viszont már nem tudott.

Az új pálya sem fogott ki Kiss Norberten 1

Újabb két győzelem Kiss Norbert neve mellett.

Kiss Norbert a szombatihoz hasonlóan vasárnap is magabiztosan nyerte a délelőtti időmérő edzést, így a nap első, a hétvége harmadik futamán a pole-pozícióból indulhatott. Ugyan a rajtot egy baleset miatt megismételték, jelentős fölénnyel diadalmaskodott, és második győzelmét aratta a versenynaptárban újonnan szereplő poznani pályán.

A vasárnap délutáni második 11 körös viadalt Kiss a fordított rajtrács szabályának megfelelően a nyolcadik pozícióból kezdte meg, de már az első körökben több helyet javított, majd végül harmadikként ért célba.

Három forduló után 150 ponttal áll az összetett élén az újabb két győzelmének köszönhetően. Mögötte a hatszoros Európa-bajnok német Jochen Hahn a második 120 ponttal, a szintén német Sascha Lenz pedig a harmadik 103-mal. A gyorsasági kamion-Eb három hét múlva folytatódik a Nürburgringen.