A rendőrök az ellenőrzött járművek esetében 1335 alkalommal állapítottak meg jogsértést. Azonnali közlekedési korlátozást húsz nehéz tehergépkocsi, valamint egy autóbusz esetében kellett elrendelni.

A tehergépkocsik ellenőrzése során vezetési és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt 156 alkalommal, a jármű- és rakománybiztonsággal kapcsolatban 220 esetben, míg az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt 90 alkalommal kellett intézkedni.

A tehergépkocsi-vezetők ellenőrzése során öt esetben merült fel alkoholfogyasztás gyanúja, 154 alkalommal a jármű vezetője, illetve utasa nem használta a biztonsági övet, 219 jármű vezetője túllépte a megengedett legnagyobb sebességet.

Az autóbuszok ellenőrzése során vezetési és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt 15 alkalommal, a jármű- és rakománybiztonsággal kapcsolatban három esetben, míg az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt 18 alkalommal kellett intézkedni.

Az ellenőrzött autóbuszok vezetői közül tízen nem használták a biztonsági övet, illetve tízen túllépték a megengedett legnagyobb sebességet.