Bár nálunk többnyire fehér fényezéssel és fényezetlen lökhárítóval járják az utakat a furgonok, egyre népszerűbbek az egyedi igények alapján kicsinosított áruszállítók és mikrobuszok. A megnövekedett igényekre reagálva az MAN Lengyelországban létrehozta az Individual S részleget a furgonok optikai tuningolására. Az új részleg Sadyban található, amely 50 kilométerre van a VW Crafter és MAN TGE furgonok összeszerelését végző wrześniai üzemtől. Az Individual S üzemben háromezer négyzetméteren 40 alkalmazott dolgozik a kishaszonjárművek csinosítgatásán. 

Egyre népszerűbbek az egyedi furgonok 1

Mivel házi tuning labor kezdetben csak a TGX nyerges vontatóknál volt elérhető, így a TGE furgonokon is fellelhető egy-két olyan díszítés, amelyeket korábban csak kamionoknál alkalmaztak. A Individual S legújabb alkotása ez az MAN TGE Kombi, amely gyári tuningot kapott. A jármű külsejét elegáns és tetszetős díszítésekkel dobták fel, amelyek kiemelik őt a szürke hétköznapi furgonok világából. Ezek közé tartozik a TGE két oldalán végigfutó, karbonborítással ellátott fellépő, valamint a furgon elején, oldalán és a visszapillantókon alkalmazott vékony,  piros csíkozás. Az összképet pedig a sötétített ablakok és a karbonborítással ellátott visszapillantók teszik teljessé. 

Egyre népszerűbbek az egyedi furgonok 2

Egyre népszerűbbek az egyedi furgonok 3

Egyre népszerűbbek az egyedi furgonok 4

 

A TGE Kombi utastere sem nevezhető átlagosnak. A jármű vastag háttámlával és ülőfelülettel rendelkező komfortos üléseket kapott, amelyek sötétszürke árnyalatú bőr-textil kárpitozással vannak ellátva. Az ülések belső részén a hűtőmaszkokat idéző piros méhsejtes minta rajzolódik ki, egyedivé varázsolva ezáltal a furgon utasterének megjelenését. A szakemberek igyekeztek minél különlegesebbé varázsolni a TGE Kombit, éppen ezért a műszerfalról is visszaköszön a karosszérián látható piros csíkozás: a kormánykerék alsó küllője, valamint a légbeömlők is ilyen színű betéteket kaptak. Az oldalajtókon lévő kapaszkodókat fémhatású borításra cserélték, a kilincsek alatt pedig fehér fényű LED-világítást alkalmaztak. 

Azt gondolhatnánk, kevés üzemeltetőnek van pénze ilyen külső csinosítgatásokra, de az igazság azonban az, hogy míg idén az Indivudal S összesen 150 darab TGE-t csinosítgatott ki Sadyban, addig jövőre már 1200 példánnyal számolnak. Könnyen lehet tehát, hogy leáldozik a fehér furgonok világának.