Aki vásárol egyet a Volkner Performance S modellből, azon is el kell gondolkoznia, milyen kocsi utazzon a lakóautóval. Nem kell vontatni, a guruló luxuslakás aljában ugyanis egy garázs is lapul.

A reklámfilmben a 2021-es Performance S modell aljában egy Bugatti Chiron áll, de éppenséggel simán befér mondjuk egy BMW i8, egy Ferrari 458 Italia, egy Mini Clubman, egy Porsche 911 vagy egy klasszikus Mercedes-Benz 300 SL. A legújabb Volkner Performance S ára 2,4 millió dollár (700 millió forint), amelyben természetesen a garázs tartalma nincs benne.

a videó a hirdetés után indul

A lakóbusz energiaellátásáról a tetőre szerelt napelemek és egy 1800 Ah-s akkumulátor kombinációja gondoskodik, amely elegendő ahhoz, hogy a garázst és minden egyéb elektromos szerkezetet ellásson az utastérben. 

Található a járműben mosogató, mosdó, zuhanyzó, konyha, hűtőszekrény, sütő és főzőlap, valamint egy kávégép is. Külön kiemelnénk a 355 ezer dolláros (100 millió forint!!!) Burmester hangrendszert, amely kellő szórakoztatást nyújt mondjuk főzés közben.

Milyen autóval állnál ennek a mozgó álomotthonnak a garázsába? 2

A lakóteret természetesen teljesen testre lehet szabni, ezen a képen csak egy példa látható.

A guruló monstrumot kétféle motorváltozattal lehet rendelni: a Volvo erőforrás 454 lóerős, a Mercedes motor 424. Természetesen mindkét változat esetében alap az automata váltó.

Egy ilyen COVID áztatta időszakban nincs is jobb, mint elvonulni a zsúfolt városokból, és a turistaparadicsomok helyett kempingezni egy jót, luxuskörülmények között… mi benne lennénk.