Tavaly novemberben jelentette be a Mercedes-Benz, hogy különleges, limitált szériás változatot dob piacra az Actrosból. Az első Edition 2-es nemrég gördült le a gyártósorról és a stuttgarti márka nem mulasztotta el közzétenni az első képeket róla. 

Ezek alapján elmondható, hogy meglehetősen impozáns nyerges tulajdonosa lehet az, aki ilyet választ. A fényes, metálzöld fényezéssel ellátott járművet számos apró részlet teszi egyedivé. Ezek közé tartozik a szélvédő felett, a napellenzőn látható “Edition 2” felirat, a kabin hátulján lévő Actros-logó, illetve a külső acéllépcső. Ezek mellett a napellenzőbe integrált LED-lámpák, valamint a kabin mögött elhelyezett LED-munkalámpák sem sorolhatók a szokványos kiegészítők közé.

Megjöttek az első képek a limitált Actrosról 1

Túlzás nélkül állítható, hogy ezek a finom kis cicomák vonzzák a tekinteteket. A sötétkróm díszítőelemmel ellátott és megvilágított Mercedes-Benz csillag pedig olyan extra, ami még exkluzívabbá teszi a limitált szériás Actrost, ahogyan a sötétített kerettel ellátott LED-es fényszórók is. Sajnos az első elkészült példány belsejéről nem tett közzé fotókat a Mercedes-Benz, így ezen a téren kénytelenek vagyunk a tavalyi képekre hagyatkozni. 

A limitált szériás Actros január óta rendelhető, és a jövendőbeli vásárlók két- vagy háromtengelyes változatban GigaSpace vagy BigSpace fülkékkel rendelhetik meg maguknak a különlegességet. Az Edition 2-esből mindössze 400 darab fog készülni, ami szintén különlegessé teszi a számos egyéb optikai kiegészítő mellett. 

Kövess minket a Facebook-on!