Robusztus megjelenéssel, emelt hasmagassággal, sőt, akár részlegesen önzáró differenciálművel várja a kalandkedvelő ügyfeleket a Ford Transit Connect Active és a Ford Tourneo Connect Active, a cég két új lifestyle-modellje.

Az utastérben egyedi kidolgozás, valamint fejlett vezetőtámogató és kényelmi technológiák teszik különlegessé és értékessé az Active modelleket.

Divat-kisbuszok a Fordtól 1
Divat-kisbuszok a Fordtól 2

Divat-kisbuszok a Fordtól

Divat-kisbuszok a Fordtól

Divat-kisbuszok a Fordtól 12
Divat-kisbuszok a Fordtól 13
Divat-kisbuszok a Fordtól 14
Divat-kisbuszok a Fordtól 15
Divat-kisbuszok a Fordtól 16
Divat-kisbuszok a Fordtól 17
Divat-kisbuszok a Fordtól 18
Divat-kisbuszok a Fordtól 19
Divat-kisbuszok a Fordtól 20
Fotó megosztása:

Az új modellek a korábban bemutatott, nagyobb Tourneo Custom Active és Transit Custom Active modellek mellé besorolva erősítik a Ford crossover-szerű modelljeinek kínálatát.

A rendelhető részlegesen önzáró differenciálmű nem elektronikus, hanem rendes mechanikus egység, amelyet a Quaife fejleszt és szállít a Fordnak.

A Tourneo Connect Active és a Transit Connect Active elöl 24, hátul 9 mm-rel magasabban hordja a hasát, amivel földúton éppúgy jobban boldogul, mint kátyús, bukkanós aszfaltutakon.

Divat-kisbuszok a Fordtól 21

Alapfelszerelés továbbá a tetősín, valamint az első és hátsó fenékvédő lemez. A 17 colos, egyedi keréktárcsák és a különleges hűtőmaszk nem bír funkcionális jelentőséggel, ám jól néz ki.

Az autók a 1,5 literes dízelmotorral rendelhetők, 100 vagy 120 lóerős kivitelben; a részlegesen önzáró differenciálmű csak a nagyobbikhoz társítható – viszont mindkettőhöz rendelhető nyolcfokozatú automata váltó.

Divat-kisbuszok a Fordtól 22

A modelleket bemutató videókért kattints ide.