Szabálytalanul parkoló, a buszközlekedést nehezítő autók kerekeit szúrta ki éjszakánként a magyar K. Tibor Németország több településén. A férfi feltehetőleg 2016 óta járta az utcákat igazságosztó szándékkal – írta a 112press.

A Chemnitzer Verkehrs-AG (CVAG) buszvezetője eleinte bosszúból szúrta ki éjszakánként a munkáját nehezítő, szabálytalanul parkoló járművek abroncsait, de ez a művelet rövid idő alatt beteges vonzalommá vált. Olyannyira, hogy egyszer saját Opeljét is „megkéselte” a férfi.

A buszvezető tárgyalása hétfőn kezdődött Németországban. A Tag24 információi szerint az összes pórul járt autós tilosban parkolt, volt, aki kétszer is cserélhetett kereket a buszvezető bosszúja miatt.

A német rendőrség ravasz tervet eszelt ki az elkövető ellen: kitettek egy csaliautót, ami természetesen tilosban parkolt. K. Tibor belesétált, vagyis beleszúrt a csapdába. A sofőrt lebukása után nem rúgta ki a társaság, hanem más munkakörbe helyezték, de elvileg már újra buszt vezet. A tárgyalás júliusban folytatódik.