Az Isuzu nemrég bemutatta azt a teherautót, amelynek látványától a férfiak egyből szomjasak lesznek. A jármű különleges, promóciós célokat szolgáló felépítményt kapott. Az Amerikai Egyesült Államokban ugyanis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kézműves sörök. 2017-ben a teljes piac 26 százalékát tették ki, mintegy 26 milliárd dolláros forgalmat generálva.

A kézműves sörök sajátossága, hogy általában helyi, vagy regionális szinten értékesítik őket, a legtöbben pedig fesztiválokon, vagy hétvégi rendezvényeken hörpintenek belőlük fel 1-2 korsóval. Éppen ezért adta magát az ötlet, hogy szülessen egy olyan jármű, ami bőségesen ki tudja szolgálni a kiszáradt torokkal érkező férfiakat.

Most ez a teherautó minden férfi álma 1

Az Isuzu  kisteherautó a maga 4 tonnás teherbírásával és méretes Thermo King hűtőegységgel ellátott dobozos, hőszigetelt felépítményével ideális jelöltnek bizonyult. A kifejezetten városi áruszállításra tervezett NRR-modell hajtásáról 5,2 literes, 215 lóerős, 612 newtonméteres, turbófeltöltős dízelmotor gondoskodik. Mégsem ez, hanem a felépítmény oldalában található, LED világítással rendelkező 8 sörcsap teszi különlegessé, amelyek fölé jókora ponyva hajtható ki, így akkor is árnyékban lehet kortyolgatni a söröket, amikor éppen hét ágra süt a Nap.

Most ez a teherautó minden férfi álma 2

A sörcsapok felett ráadásul kis táblán olvasható az aktuális választék, így a vásárlók pontosan tájékozódhatnak arról, hogy milyen nedűk vannak éppen betárazva a hordókban. És, ha kifogynak a felhozatalból az Isuzu teherautója, akkor sincs gond, hiszen a több mint egy tonnás teherbírású emelőlift segítségével gyorsan újratölthető a készlet.

Az Isuzu speciális sörszállító teherautója a Beer Logicnál áll forgalomba.