A 20 éves Molnár Bendegúzt 2016-ban fedezte fel egy tehetségkutatóban Burkus Egon,  az Oxxo Hungary Racing Team utánpótlásprogramjának vezetője. A fiatal tehetségek számára kiírt versenyen a pilóta 100 jelölt közül bizonyult a legjobbnak. Egyfajta fődíjként egy teljes szezont húzhatott le a Swift Cup Europe sorozatban, amin végül a második helyen zárt, 2017-ben pedig már meg is nyerte azt.

Molnár Bendegúzt tavaly az Autósport évkönyv szerzői a 12. helyre sorolták a legjobb 50 magyar autóversenyző ranglistáján. “Hatalmas öröm, hogy egy ilyen nagy múltú csapatban folytathatom a versenyzői pályafutásomat. Megtiszteltetés, hogy elnyertem a csapat vezetőinek bizalmát. Célom, hogy Európa-bajnok lehessek, és ha lehetőség adódik rá, akár világbajnok” – jegyezte meg a kinevezés kapcsán Molnár Bendegúz.

A kétszeres Eb-győztes, kétszeres angol bajnok kamionverseny-csapat és új pilótája az év hátralévő időszakát felkészüléssel és új versenykamion építésével tölti, 2019-ben pedig ismét versenybe száll a Kamion-Európa-bajnokságban.