A Kamion Európa-bajnokság mezőnye hétvégén Le Mans-ba látogatott el. A kétszeres Európa-bajnok magyar versenyző nem tudta szombaton elkezdeni a melegítést a kormányszervópumpa meghibásodása miatt. Az időmérőre viszont már rendben volt a versenykamion és végül a negyedik legjobb időt futotta a szombathelyi pilóta. Ezt követően az első futamon nagyot ment Kiss Norbi és végül sikerült a harmadik helyre behozni a Mercedest.

Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ez lesz a hétvégén a legjobb eredménye. A szombati második futamon, a fordított rajtrácsos indulás után már kevésbé volt szerencsés a magyar versenyző. A rajt utáni tülekedést követően a hatodik helyről visszacsúszott a hetedikre és ezen a pozíción később sem tudott javítani.

A vasárnapi időmérőn az ötödik helyet sikerült megszereznie, melyet az aznapi első futamon a negyedik helyre sikerült javítania. Az utolsó futamon aztán jött a feketeleves: a rajtnál Sascha Lenz nekiment a Mercedes-Benz hátuljának, ami miatt a jármű bal hátsó, külső gumija defektet kapott. Kiss Norbi emiatt nem tudta tartani a tempót, végül pedig  a kormányszervó is meghibásodott.

A Kamion Európa-bajnokság 2018-as szezonjának záró fordulóját hétvégén, október 6-7-én a spanyolországi Jaramában rendezik. A Tankpool24 versenyzője jelenleg összetettben a negyedik helyen áll 203 ponttal, ugyanis a spanyol Antonio Albacete megelőzte őt. Előnye viszont mindössze hat pont, így Kiss Norbi még vissza tudja szerezni a dobogót. Drukkolunk, hogy így legyen!