Európa útjain nem számítanak ismeretlen fogalomnak a hálóbuszok. Akadnak bérelhető, illetve bárki számára elérhető, menetrend szerint közlekedő változatok. A matracok és hálószoba kellékek forgalmazásával foglalkozó Simba elhatározta, hogy megépíti Nagy-Britannia legkülönlegesebb hálóbuszát, a Snoozeliner-t.

A járműből egyelőre csak az impozáns tervek vannak meg. A tervek szerint kevés, mindössze 14 hálóhely lenne a buszon, de azok fejedelmi kényelmet nyújtanának az utasok számára. A hálókabinokban fekvő személyek kényelmes Simba-matracokon pihenhetnék ki a fáradalmaikat, a nyugodt alvás érdekében pedig hangszigetelt fülhallgatókat és szemellenzőket is igénybe vehetnének.

Ezen a buszon szabad horkolni 1

Az utasok kiszolgálásáról utaskísérő is gondoskodna, akinek a feladatai közé tartozna, hogy frissítőkkel, például kávéval vagy ásványvízzel lássa el az utazókat. Egyfajta kiegészítő szolgáltatásként étrend-kiegészítőket, illetve vitaminokat is vásárolhatnának a regenerálódásra vágyók a jármű fedélzetén.

Ezen a buszon szabad horkolni 2

A Simba szerint komoly igény mutatkozhat Londonban egy ilyen buszra. Kutatások szerint a brit fővárosban ötből három utas fél attól, hogy éjszaka részeg utastársak vegzálni kezdik, ötből két utas pedig attól tart, hogy erőszakos incidens áldozata lesz az autóbuszon. Ezek szerint a Simba nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is szeretne nyújtani a londoni utasoknak.