Az orosz Jaroszláv egyszer csak gondolt egyet és bisztrót nyitott egy autóbuszban. Az egykoron szebb napokat látott buszban nem is kellett sok átalakítást végeznie: az vezetőfülkénél található részt leválasztotta, hogy legyen helye a konyhának, az utastérben pedig négyszemélyes asztalokat helyezett el és az üléspárokat megfordította ott, ahol erre szükség volt.

Az átalakítás szerencsére nem járt nagy áldozatokkal, sőt, még az eredeti üléseket is megtartotta. Ennek eredményeképpen a vendégek olyan körülmények között fogyaszthatják el italaikat és ételeiket, mintha csak egy buszon ülnének. A férfi amit csak lehetett, eredeti állapotban őrzött meg, még a vezetőfülkét és a kapaszkodókat is meghagyta.

0_1f6621_395eaad6_orig

0_1f661e_32cda8db_orig

A különleges bisztró nem drága, hiszen 100 rubelért, vagy átszámítva 500 forintért már laktató menüt lehet itt elfogyasztani. A kenyér és a víz ugyanakkor ingyen van, viszont Jaroszláv úgy döntött, hogy a sok félbehagyott kenyérszelet miatt becsület kasszát rak ki az asztalra, hogy aki kicsit többet fogyaszt az átlagnál, az valamilyen módon képes legyen azt kompenzálni.