A Renault T-szériát lassan három éve mutatták be a nagyközönségnek. Azóta amit lehetett, szinte mindent kihoztak belőle. A Truck Tuning Center munkatársai nemrég viszont olyan vasat csináltak a T nyerges vontatóból, melyre nehezen találni szavakat.

A különleges kivitel a “Real Steel”, vagyis a “Valódi acél” becenevet kapta. Nem véletlen tehát a fémes hatás a francia teherautón, sőt, a krómozott acélcsövek is ezt az érzést hivatottak erősíteni. Vasból valóban jutott kiegészítés gyanánt lentre, felülre, középre és szinte mindenhova. A fülke felső részére épített acélcső fölé ráadásul még négy ködlámpát is szereltek.

Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból 1
Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból 2

Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból

Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból

Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból 6
Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból 7
Fogszabályzós szörnyeteget varázsoltak egy Renault-ból 8
Fotó megosztása:

Talán a legérdekesebb hatást a hűtőrácsra szerelt, króm fémcső kelti, mely adott esetben akár vadrácsként is funkcionálhat, távolról pedig “fogszabályzós” megjelenést kölcsönöz a járműnek. A lámpatestek körül található fémhatású szegélyek ugyanakkor ne tévesszenek meg senkit, mert azok szériatartozékok. Nem úgy a fülke oldalaira pingált képek: egyiken a felhőkarcolókat építő munkások, másikon pedig egy épület fém tartozószerkezete látható 3D-ben úgy, mintha az éppen a fülke lemeze alól kandikálna ki.

Az egyedi T 520 természetesen nem maradt parlagon, egyből egy francia fuvarozóhoz került, aki minden bizonnyal büszkén ül be nap mint nap ebbe a Renault nyerges vontatóba.