A jelenleg a másodosztályban futballozó Mosonmagyaróvári Torna Egyesület felvette a Credobus nevet. A csapat és a Credo buszokat gyártó Kravtex között létrejött megállapodás hosszú távra szól. A cég 2019 tavaszáig, tehát közel három szezonon keresztül járul hozzá a klub kiadásaihoz. A Credobus Mosonmagyaróvár jelenleg a 19. helyen áll a Merkantil Bank Ligában, ami kiesőhelynek számít. A csapat célja, hogy idén erről elmozduljanak és hogy bekerüljenek a középmezőnybe.

A hazai autóbuszgyártás és a futball összekapcsolódására korábban is volt példa, elég, ha felidézzük az Ikarus BSE történetét, melyet 1949-ben alapítottak és melynek csapatában kezdetben a mátyásföldi Ikarus-gyárban dolgozók kaptak helyet. A 70-es években egyre kevésbé nézték el a gyárban, hogy munkaidőben járnak el edzésekre a játékosok, ezért a klub kisebb mélyrepülésbe kezdett.

A klub az Ikarus-gyár bezárásának időszakában az NB III-ból is kiesett, de stabil fővárosi csapattá vált. A jelenleg Ikarus BSE Fejlődő Kertváros néven játszó klub a budapesti, első osztályú bajnokságban szerepel. A csapat egy lejátszott mérkőzéssel a tabella hetedik helyén áll. A Credobus Mosonmagyaróvár megjelenésével tehát most már két magyar buszmárka neve is felfedezhető a hazai futballban.