Nyolc év és 370 ezer eladott példány után megérett a modellfrissítésre a Fiat négy méter alatti városi furgonja, a Fiorino. Új a hűtőmaszk, lecserélték az első lökhárítót, a 15 colos könnyfűm keréktárcsa, illetve a 15 colos acél kerék dísztárcsája egyaránt új grafikát kapott.

Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 1
Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 2
A motorkínálat ugyanúgy négytagú, mint eddig, ám immár teljesítik az Euro 6-os emissziós normát. Az 1,3 literes dízelmotor (80 vagy 95 LE) EcoJet kivitele start-stop automatával, változó szállítású olajszivattyúval és intelligens generátor-vezérléssel 3,8 literre szorítja le az üzemanyag-fogyasztást, amiben azért az alkalmazott robotváltónak is szerepe van – a megtakarítás tekintélyes 14 százalék.
Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 3
Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 4

Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja

Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 7
Diszkréten újult a Fiat törpefurgonja 8
Fotó megosztása:
  Most is lesz Fiorino Adventure, amely négyévszakos abroncsokkal, emelt futóművel, masszív oldalfal-védelemmel és kartervédő lemezzel, no meg egyedi ESp-vezérléssel segíti át a hepehupás utakon gazdáját. A vezetői környezetben kormányra illesztett rádió kezelőszervek, bőrkormány és –váltókar, új műszergrafika, állandó háttérvilágítású műszerek, funkcionálisabb tárolórendszer várja a vezetőt. Új tétel az 5 colos érintőképernyővel szerelt multimédiás rendszer, amihez az alapáras Bluetooth/USB/AUX funkcionalitáson túl opcióként navi is társulhat.