Nagyot dobbanhat a szívünk ennek az átalakított Ikarus 211-esnek a láttán. A katonai fényezés fejedelmi kényelmet és a 21. századi igényeknek megfelelően kialakított élettereket takar. A járművet a Biwak lakóautó cég alakította át sima utasszállító kivitelből lakóautóbusszá, Szalay Balázs autóversenyző igényeinek megfelelően.

A busz lényegében egyterű maradt, hiszen a sofőrállástól kezdve egészen a hálófülkéig egy hatalmas VIP-tárgyaló várja az utazókat. A belső térben a tömörfából készült bútorok, a teljes belső kárpitozás, a panoráma tetőablakok, a rejtett és a spot világítások exkluzív hangulatot kölcsönöznek a legalább negyedszázados autóbusznak. A hátsó részben két személy részére alakítottak ki lakrészt, melyben két darab egyszemélyes ágy, WC és fürdőszoba is van.

Dicséretes, hogy az átalakítás során még az apró részletekre is figyeltek, ennek köszönhetően például az öreg műszerfal is teljes kárpitozást kapott. A VIP tárgyalóban teljes házimozi-rendszer került kiépítésre, így a vendégek a bokszutcából nemcsak a fóliázott ablakokon keresztül élvezhetik a versenyeket, hanem a műholdvevős nagy képernyős tv-n is.

A hűtővel felszerelt minikonyha pedig a kellemes időtöltéshez szükséges italokat biztosítja. Az egész buszban rejtett, körbecsövezett klíma és körfűtés biztosítja az optimális hőmérsékletet. A busz miatt nagyon irigyeljük Szalayékat, hiszen ilyen exkluzív Ikarus lakóbusszal nem sokan büszkélkedhetnek Magyarországon.