Nagyot dobbanhat a szívünk ennek az átalakított Ikarus 211-esnek a láttán. A katonai fényezés fejedelmi kényelmet és a 21. századi igényeknek megfelelően kialakított élettereket takar. A járművet a Biwak lakóautó cég alakította át sima utasszállító kivitelből lakóautóbusszá, Szalay Balázs autóversenyző igényeinek megfelelően.

A busz lényegében egyterű maradt, hiszen a sofőrállástól kezdve egészen a hálófülkéig egy hatalmas VIP-tárgyaló várja az utazókat. A belső térben a tömörfából készült bútorok, a teljes belső kárpitozás, a panoráma tetőablakok, a rejtett és a spot világítások exkluzív hangulatot kölcsönöznek a legalább negyedszázados autóbusznak. A hátsó részben két személy részére alakítottak ki lakrészt, melyben két darab egyszemélyes ágy, WC és fürdőszoba is van.

Íme, Szalay Balázs csodálatos Ikarusa 2 Dicséretes, hogy az átalakítás során még az apró részletekre is figyeltek, ennek köszönhetően például az öreg műszerfal is teljes kárpitozást kapott. A VIP tárgyalóban teljes házimozi-rendszer került kiépítésre, így a vendégek a bokszutcából nemcsak a fóliázott ablakokon keresztül élvezhetik a versenyeket, hanem a műholdvevős nagy képernyős tv-n is.

A hűtővel felszerelt minikonyha pedig a kellemes időtöltéshez szükséges italokat biztosítja. Az egész buszban rejtett, körbecsövezett klíma és körfűtés biztosítja az optimális hőmérsékletet. A busz miatt nagyon irigyeljük Szalayékat, hiszen ilyen exkluzív Ikarus lakóbusszal nem sokan büszkélkedhetnek Magyarországon.