Nagyanyám mondta mindig, hogy ha nagyon legény akarsz lenni, akkor menj és áss fel egy hektár szántóföldet. A feszkót nem az autóbuszokon kell levezetni, akkor sem, ha azok állami tulajdonúak és akkor sem, ha éppen valamelyik alvállalkozó üzemelteti őket. A most következő eset még 2014 őszén történt, azonban a rendőrség csak most töltötte fel a honlapjára. A képen látható suhanc az egyik újpesti megállóban lerúgta az egyik alacsonypadlós autóbusz jobb hátsó lámpáját és ezzel közel 100 ezer forintos kárt okozott.

Azt, hogy mi váltotta ki a fickóból ezt a reakciót, még nem tudni, de a BKK alvállalkozója, a VT-Arriva azt valószínűsíti, hogy a férfi erősen illuminált állapotban volt. A károkozás idején nem egyedül volt, ugyanis két másik haverja is vele utazott a buszon.

Heccből lerúgott egy buszt – most körözik 2 A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi kapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

Forrás: police.hu