Pénteken, a FIA Kamion Európa-bajnokság soron következő futama előtt a hagyományoknak megfelelően saját versenygépeikkel vonultak fel a versenyzők a francia kisvároskában, Nogaróban. A szombati első időmérőn az Oxxo-csapat pilótája sikeresen megszerezte a pole-pozíciót Hahn, Lacko és Albacete előtt, azonban Kiss Norbert nem sokáig örülhetett eredményének, mivel veszélyes vezetésért elvették tőle eredményét. Bűne mindössze annyi volt, hogy nem engedte el a hűtőkörön Lackót, ezért csak a második legjobb idejét vették figyelembe.

A büntetés miatt a jelenlegi Európa-bajnok csak a negyedik rajtkockáról indulhatott az első futamon. Ez azonban kisebb gond lett volna, Kiss Norbinak ugyanis egy műszaki problémával kellett megküzdenie. Az utolsó előtti körben kiment egy biztosíték a fékhűtésben, emiatt nem ment víz a fékre, ezért az elkezdett melegedni. A magyar pilóta emiatt lassításra kényszerült, hiszen ha túlmelegszik a fék, akkor eltörhetnek a tárcsák, ami miatt a második futamon való indulás is kockázatossá vált volna.

A két futam között a csapat kijavította a hibát, Norbi pedig a második helyről rajtolva már az első körben átvette a vezetést és magabiztosan megnyerte a futamot Janiec és Albacete előtt. Vasárnap a magyar pilóta megszerezte a pole-pozíciót, majd az első futamon elsőként ért célba Lacko és Hahn előtt. A második megmérettetésen már nem ment minden ilyen simán, Kiss Norbi ugyanis ötödik lett. Az elért eredményben döntő szerepet játszott a cseh Vrsecky kakaskodása, aki lökdösődéssel megnehezítette a magyar versenyző dolgát.

Az Oxxo-Axxyss Motorsport összességében jó hétvégét zárt, hiszen holtversenyben 362 ponttal vezeti a csapatbajnokságot a Buggyra Racing istállóval. Egyéniben pedig Kiss Norbert 261 ponttal áll az élen a 204 pontos Adam Lacko előtt.