Indiában legalább egymilliárd ember él, főként zsúfolt nagyvárosokban. A közlekedésben részt vevő járműveknek ezért egészen más igényeknek kell megfelelniük, mint például Amerikában. A Polaris és az Eicher Motors nemrégiben olyan pick-upot mutatott be, mely alig nagyobb egy golfautónál, megjelenése pedig leginkább egy tuk-tukra emlékeztet.
A Multix ugyanakkor csak nagy jóindulattal nevezhető pick-upnak, hiszen az ilyen járműveknél jellemző nyitott felületű raktér meglehetősen kicsi. A járművet egyhengeres, fél literes, 510 köbcentis dízelmotorral szerelték, mely maximum 10 lóerős teljesítmény leadására képes. A tervezők szerint a modell családi járműként, vagy akár áruszállítóként is használható, hiszen a hátsó ülések ledöntésével jelentősen megnövelhető a raktér, ennek köszönhetően a méretesebb tárgyak szállítása is lehetővé válik.

A két cég ugyanakkor fuvarozási vállalatok számára is ajánlja a Multix-et, hiszen gyárilag kis módosítással könnyedén furgon varázsolható belőle. A Polaris hatvanezer darab Multix eladását tervezi Indiában ebben az évben, viszont az még a jövő zenéje, hogyan fogadja a piac, hiszen hivatalos értékesítése júliusban kezdődik, legalább 30 márkaképviseletben. Az biztos, hogy az ára kedvező lesz, hiszen 3 638 amerikai dollárt, vagyis kevesebb mint egymillió forintot kell majd leperkálni érte.