Újabb történelmi sikert ért el hétvégén az Ooxxo Racing – Axxyss Motorsport, az FIA Kamion Európa-bajnokság osztrák versenyhétvégéjén, Kiss Norbi ugyanis a négy futamot megnyerte Spielbergben. Erre még nem volt példa a magyar csapat történetében, de még a sorozat eddigi fennállásában is csak nagyon ritkán fordul elő. A sikert sikerre halmozó Európa-bajnok emellett pályacsúcsot is döntött Ausztriában, amelyet mostantól ő tart Spielbergben.
A hétvége első futamai a pole-pozíció megszerzése után rajt-cél győzelmek következtek: Norbi elhozta mindkét rajtot és nagy fölénnyel nyerte meg szombati és vasárnapi első futamot is. A második futamok viszont csatákkal és előzésekkel voltak tele mindkét nap. Az utolsó köröket nem csak a csapat töltötte extázisban a pálya szélén, hanem Norbi is a kamionban, persze ez a vezetésén nem látszódott, de amikor a hétvége folyamán negyedszer intette le elsőként a kockás zászló, belőle is kitörtek az érzelmek, ez a lenti videón tökéletesen látszik és hallatszik is.

Norbi ezzel a maximális, 80 pontot gyűjtött be – minden futamon 20 pontot kap a győztes -, így a szezon második versenyhétvégéje után előnye már 49 pont a tabellán második Jochen Hahn, 52 pedig a harmadik Adam Lackó előtt. A csapat Spielbergből egyenesen Misanóba utazik, hiszen most nincs szünet, már a következő hétvégén, vagyis május 22-24. között rendezik Olaszországban a szezon harmadik versenyét, ahol tovább szeretné növelni előnyét a tabella élén az OXXO Racing – Axxyss Motorsport.