Érdekes felvételeket közölt az MTI. Egy kamion fekszik oldalára dőlve a Csalánosi Csárda parkolójában az 52-es út mellett, míg egy másik összetört kamion a főúton.

A hivatalos beszámoló szerint:  “Megsérült két kamion az 52-es főút Kecskemét előtti szakaszán, a 6-os kilométernél 2015. május 8-án, miután összeütköztek.  Az egyik kamion felborult, mindkét jármű sofőrje megsérült.

A nap képe – felborult kamion az 52-es úton 2 Kattints a képre! Galéria nyílik
A hűtőgépeket szállító kamionok mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, és elterelték a járműforgalmat.”

Szerintünk a felborult kamion balra nagy ívben akart bekanyarodni, míg a másik szemből érkezett és eltalálta a vontatmány végét. Ha van más ötletetek arról, mi történt, osszátok meg velünk!

Közben megtudtuk mi történt
: a két jármű egy céghez tartozik együtt mentek, mígnem az elől haladó úgy döntött befordul a csárdához, vélhetően nem beszélték meg előre, mert a hátsó felöklelte. Az első bejutott ugyan a parkolóba, de nem úgy, ahogy tervezte.