Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen 1
Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen 2

Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen

Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen 5
Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen 6
Fotó megosztása:
Egész hétvégés kamionfesztivál a Hungaroringen 7

25 év után újra száguldanak a majd hazánkban a versenykamionok szeptember 5-én és 6-án. Ebből az alkalomból egy egész hétvégés kamionos fesztivállal várják a látogatókat. Mivel a magyarországi futam névadó szponzora a holland-angol tulajdonú üzemanyag-forgalmazó cég lett, ennek megfelelően a rendezvény Shell Hungary Truck Fest címen fut majd.

Az esemény első napján, szombaton este Ákos lép fel, a koncert a hétvégi jeggyel rendelkezők számára ingyenes lesz. A jegyek elővételben kedvezményes áron lesznek megvásárolhatók, így a napi 4900 forinttól, míg a hétvégi 6900 forinttól, a családi jegy pedig 9900 forinttól lesz elérhető az érdeklődők számára. Az egyéb szórakozási lehetőségek esetében pedig a házigazda fogja biztosítani, hogy mind a pályán, mind azon kívül pörgősek legyenek az események.

A kategória legmagasabban jegyzett versenye a motorsportok igazán extrém és látványos fajtája, amelyben 1000-1500 lóerős kamionok vívnak kemény csatát a győzelemért. A kiváló teljesítményű versenygépek sebessége, hangja és látványa minden alkalommal elbűvöli a közönség minden korosztályát és várhatóan nagy sikert fog aratni a magyar közönség köreiben, a sorozat legutóbbi látogatása után majdnem negyed évszázaddal. Az érdeklődést csak tetézi, hogy idén az Európa-bajnok Kiss Norbi címvédőként lesz ott a mezőnyben.