A Continental nyíregyházi telephelye, a ContiTech Magyarország Kft. közel 240 munkatársa kamionokhoz, vezetői ülésekhez, vasúti kocsikhoz és kabinokhoz gyárt alkatrészeket. Az üzemben készülő légrugókat több ülésgyártó vállalat, továbbá a német államvasutak, azaz a Deutsche Bahn és a világ legnagyobb vasúti járműgyártója, a Bombardier is használja. A több mint 300 km/órás sebességgel közlekedő szerelvények jelentős részét a magyarországi üzemből kikerülő légrugókkal szerelik.

A cég forgalmának közel felét ugyanakkor a teherautókhoz és az utánfutókhoz, valamint az autóbuszokhoz gyártott utánpótlás légrugók adják. Ezeket a termékeket a világ közel 50 országában használják. Magyarországon továbbá egyedül itt, a ContiTech gyárában készülnek nagy átmérőjű gumi kompenzátorok, melyeket elsősorban hőerőművekbe, illetve csővezeték-rendszerekbe építenek be. Évente, a kisebb méreteket is figyelembe véve, mintegy 60-70 ezer darab ilyen termék készül Nyíregyházán.

A Continental ContiTech nevű divíziója globálisan az autóipar és más iparágak számára fejleszt és gyárt funkcionális részeket, komponenseket és rendszereket. A részleg jelenleg 29 500 alkalmazottat foglalkoztat világszerte és 2012-ben 3,7 milliárd eurós forgalmat ért el.