A 33 éves Rosa Riost segítőként alkalmazta a New Jersey állambeli Millville iskoláit kiszolgáló Sheppard Bus Services tömegközlekedési vállalat. A nőnek az lett volna a feladata, hogy segítsen a buszokon utazó óvodásoknak, kisiskolásoknak, ehelyett módszeresen, hosszú időn át fosztogatta azok táskáit.
Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 1
Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 2

Óvodásokat fosztottak ki egy buszon

Óvodásokat fosztottak ki egy buszon

Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 5
Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 6
Fotó megosztása:
Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 7


A hónap elején a társaság bejelentést kapott egy buszsofőrtől, akinek munkaidő közben eltűnt 400 dollárja. A vizsgálat kapcsán visszanézték a fedélzeti kamera felvételeit. Ekkor tűnt fel Rosa Rios aljassága.
“Magához vette a gyerekek táskáit, mintha vigyázna rájuk, és átkutatta azokat, elszedve a gyerekek ebédpénzét. Máskor egyszerűen elterelte a srácok figyelmét, és úgy lopta meg őket” – mondta el a nyomozást vezető Jody Farabella hadnagy. 
Egyelőre úgy tűnik, összesen huszonkilenc, három és öt év közötti gyermeket károsított meg a nő, de ez csak az elmúlt harminc nap felvételének termése. A pontos ellopott összeg nem ismert, sem az, hogy mióta fosztogatta a kicsiket Rosa Rios.
A nőt azonnal elbocsátotta a közlekedési társaság. A bíróság az óvadék összegét 50 000 dollárban (13,4 millió Ft) állapította meg; Rosa Rios jelenleg is letartóztatásban van.
Elrabolta utasait egy buszvezető, mert idegesítették őt a neveletlen gyerekek. A történet a képre kattintva olvasható
Óvodásokat fosztottak ki egy buszon 8