Használt villamosokat árul a BKV. Összesen 7 darab régi, csuklós Ganz villamosra lehet 1,5 millió forintnál magasabb ajánlatot tenni november 10-ig. A villamosokra garancia nincs, de a Ferencváros kocsiszínben megtekinthetők. Próbakörért nyilván nem érdemes nyaggatni a BKV-t, és az elszállítás is az eladó dolga, de ha valaki megígéri, hogy munka közben nem gyújtja fel a járműjavítót, akkor egyedi megállapodás után a helyszínen is feldarabolhatja a régi villamosokat. Részletek ide kattintva olvashatók.
A BKV oldalát nézegetve további mókás eladó dolgokat is találhatnak a tömegközlekedésért bolondulók,  így viszonylatjelző táblákat – így legalább nem kell ellopni – használt Nokia mobiltelefonok, GPS-ek, és a 80-as vége felé gyártott Ikarusok is vannak a listán. Utóbbiak 480 ezres nettó minimál áron.
Ha a megvétel túl nagy falat volna, – mégsem állhat a ház előtt egy 2-es villamos a lakótelepen – akkor bérelni is lehet a BKV járműveit, legénybúcsúra mi a 101 fő befogadására alkalmas UV villamost ajánlanánk, esküvőre pedig a csak nyáron bérelhető nyitott fogaskerekűt. Előbbi  85, utóbbi 95 ezer forintos nettó óradíjért vihető, minimum két órára. Mert a hülyék limuzinnal, a menők bérfogaskerekűvel parádéznak.
Ha érdekelnek az öreg, kötött pályás járművek, akkor ezt is nézd meg. Utolsó útjára kísértünk el egy UV villamost:

Használt villamost tessék! 1