Túlméretes járműszerelvények közlekedése miatt szerdán hajnali 0 és 4 óra között forgalomkorlátozások lesznek az M15, M1, M0 és M6 gyorsforgalmi utakon.

Ebben az időszakban két, csaknem 7,5 méter széles járműszerelvény közlekedik majd az M15-M1-M0-M6 gyorsforgalmi útvonalon. Az M15-ös autóúton arra a negyed órára, amíg elhaladnak itt a járművek, megállítják a határ felé tartó forgalmat, emellett a határ felől az M1-es autópálya felé tartók nem előzhetik meg a járműveket. Azok szélessége miatt szintén nem előzhetik meg a szerelvényeket az M1-es autópályán a Budapest és az M6-os autópályán a Dunaföldvár felé közlekedők.

A járművek csaknem 80 km/órás sebességgel közlekednek majd, így nem akadályozzák a 3,5 tonna feletti megengedett össztömegű tehergépjárműveket a szabályos sebességgel való haladásban. Nagyobb pihenőhelyeknél a járművek félreállításával és a rendőrség közreműködésével elengedik a feltorlódott járműveket. Az M0-s autóút három forgalmi sávos szakaszán a legbelső sávban a személygépjárművek elhaladhatnak a szerelvények mellett.