Úgy tűnik, már a Terminátor is öregszik, Arnold Schwarzenegger nem tart igényt a kimondottan neki épített, egyedi Unimogra, amit a “Feláldozhatók 2” forgatása után vásárolt. Lehetséges, hogy nyugdíjas éveire megelégszik saját tankjával, nem kell a felesleges feltűnés?
A Terminátornak már nem kell, ki veszi meg? 1
Az “U3000” névre keresztelt szörnyetegtől 65 millió forintnak megfelelő valutáért válik meg az akcióhős-politikus. Ez soknak tűnhet egy 1977-es Unimogért, de ha figyelembe vesszük az Euro 3-as, 320 lóerős, 6,4 literes turbódízel erőforrást, a 22 colos felniket, légrugós felfüggesztést, kengururácsot, tolatókamerát, távirányítású csörlőt, bukócsövet és a tényt, hogy a jármű a Terminátoré volt, akkor az ár már nem is tűnik annyira vészesnek.
A Terminátornak már nem kell, ki veszi meg? 2
Még azt se mondhatjuk, hogy a sztár agyonhasználta a gépet, hiszen számlálója mindössze 21 ezer kilométert mutat, és jó esély van rá, hogy ez nincs visszatekerve. Az autót az Egyesült Államokban helyezték forgalomba, de a cég, amely az értékesítésével foglalkozik, azt állítja, hogy akár Németországban is le tudják rendszámoztatni.
Nézd meg azt is, ahogy az osztrák születésű amerikai színész saját tankjával csapat. Kegyetlen!
 

A Terminátornak már nem kell, ki veszi meg? 3