Ilyet is legtöbbször csak filmekben látni, de ez sajnos a valóság! Tele volt utasokkal a busz, amikor bekövetkezett a brutális “ugratás”. Állítólag a fékek mondták fel a szolgálatot, amikor Vlagyivosztok egyik utcáján elszabadult a jármű, majd az egy szinttel lentebb lévő buszmegállóban landolt.

Úgy tudni az utasok részéről súlyos sérülés nélkül zárult az eset, hárman sebesültek meg. A buszsofőr sérült meg súlyosan. A többiek épségben kiszálltak az oldalára dőlt járműből, ami ha pár méterrel arrébb érkezik, akkor egy a másik busz tetején landol. Valamiért nekem a “Féktelenül” című film ugrott be, pedig abban semmi baja a fékeknek, szimplán nem lassíthatnak 80 km/óra alá, különben jön a bumm.

De mondhatnám a Terminátor 2 című filmet is, ahol ugyanígy ugratott le a kamionnal a gonosz gép, hogy elkapja a fiatal John Connort. Ez a felvétel a filmforgatáson készült.


Itt pedig 3:30-tól a filmbeli a jelenet:


Emlékeztek még, hogy a kölcsönzős VHS-filmek elején mindig volt néhány előzetes? Na, azok pont ilyenek voltak, és akkor tátott szájjal bámultuk. A mai fiatalok ilyet talán már soha nem fognak látni, de van még jó néhány dolog, amiből kimaradnak. Miből? Kattints és megtudod.