A húszéves Kayelisa Martin múlt héten csütörtökön rohant ki az otthona közelében húzódó, forgalmas főútra, és egy nyerges vontató elé vetette magát. Ekkor már intenzíven kereste őt a rendőrség, miután lakásába egy egyéves kisfiú holttestére bukkantak. 

A rendőrök eredetileg azért szálltak ki a nő cantoni (Ohio állam, USA) otthonába, mert a szomszédoktól kapott bejelentés alapján gyanítható volt, hogy az asszony öngyilkosságra készül. Ekkor találták meg a gyermek holttestét; felnőtt nem volt a lakásban. 
A kettős tragédia óta eltelt egy hétben nem sikerült választ találni arra, mi okozta a 14 hónapos Omoyele Nehemiah Gonzalez halálát; a halottkém szerint bántalmazásnak, fizikai sérülésnek nincs nyoma. 
A családtagok úgy tudják, anya és gyermeke napokkal a végzetes események előtt autóbalesetet szenvedtek: a nő szedánja kormányozhatatlanná vált, kidöntött egy tűzcsapot, és egy magánház kertjében állt meg. A fiatalasszony szerint műszaki hiba történt, ám a rendőrség megbírságolta gondatlan autóvezetés miatt. Nem tudni, annak a balesetnek volt-e bármilyen köze a későbbi tragédiához.

Van, aki szerencsésebb. Az ezen a videón látható férfi például új születésnapot ünnepelhet azt követően, hogy centikre mellette csapódott be a kamion az árokba.

Kamion elé lépett a gyermekét elvesztő anya 1