Mindössze húszan utaztak azon a nyolc kocsiból álló szerelvényen, amelyik tegnap délután, helyi idő szerint négy óra körül összeütközött egy autószállító trélerrel az Illinois-állambeli Bartlett közelében. 

A baleset egy sorompóval védett kereszteződésben következett be; a vasúttársaság jelenleg nem tudja, mi okozta a balesetet, amelyben a mozdony és a szerelvény egy kocsija kisiklott, és amely ezért komoly, több órás késéseket okozott a vonalon. 
Az ütközés következtében számos autó lerepült a trélerről, az aszfaltnak, illetve más parkoló autóknak csapódtak. Szerencsére a vonatot nem találta el egyik elszabadult jármű sem. A nyerges vontató vezetője csodával határos sértetlenül megúszta a balesetet. A vonat két utasa enyhe nyaksérülést szenvedett, őket kórházban ápolják.
src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=wls&section=&mediaId=9295699&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>