A négyéves Breann Creer gyakran utazott anyukája új barátjának, a leszerelt tengerészgyalogos Eric Hendersonnak a motorkerékpárján. A férfi mindig gondosan ügyelt a gyermek biztonságára. Így volt ez most kedden is, amikor késő délelőtt, az óvodából hazafelé motorozva egy kereszteződésben eléjük kanyarodott egy nyergesvontató, amely szemből érkezett, és megpróbált visszafordulni a többsávos úton.

Breann Creer régen, édesapja karjaiban. A kislány és édesanyja egy éve élt együtt Hendersonnal

Breann Creer régen, édesapja karjaiban. A kislány és édesanyja egy éve élt együtt Hendersonnal

Breann Creer régen, édesapja karjaiban. A kislány és édesanyja egy éve élt együtt Hendersonnal


Hogy elkerülje az ütközést, Henderson elfektette motorját, amely becsúszott a kamion alá. Akár meg is úszhatták volna az ütközést, csakhogy a teherautó vezetője nem vette észre a balesetet, így hátramenetbe kapcsolt, és folytatta a manővert. 
A hatalmas jármű magával tolta az összeroncsolódott kétkerekűt, és áthajtott a földön fekvő kislányon, aki a helyszínen életét vesztette. 
A teherautó csak akkor állt meg, amikor a szemtanúk odarohantak a vezetőfülkéhez. 
“Nem hibáztatom Hendersont. Mindketten tengerészgyalogosok voltunk, tudom, hogy soha nem tett volna olyat, amivel árt Breannek. Veszélyes életet éltem, soha nem gondoltam volna, hogy nekem kell majd eltemetnem a kislányomat, és nem fordítva” – mondta el az ABC News riporterének a fájdalomtól megbénult apa. 
A rendőrség előzetes véleménye szerint a kamion manővere nem volt szabálytalan, ám a nyomozás még tart. A motort vezető, közepes sérüléseket szenvedett Henderson szerint a teherautó irányjelzés nélkül kanyarodott be eléjük.
allowscriptaccess=”always” allownetworking=”all” allowfullscreen=”true” src=”https://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=kabc&section=&mediaId=9221507&parentId=9220986&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=”>
Idén ötven éves a Porsche 911. A csodálatos sportkocsi előtt multimédiás összeállítással tisztelgünk.
Szerző: