Nem forradalmi az ötlet, elég sokszor futunk bele olyan buszokba, amikből praktikusan egy kisebb lakást építenek. Nálunk sem ez az első, de talán a mostani találat az egyik legszebb darab és valószínűleg a legdrágább is. 
Két Izraelben élő barátnő, Tali Saul és Hagit Morevski belevágtak életük egyik legnagyobb vállalkozásába és egy buszból luxuslakást varázsoltak. Az egész egy női magazinból pattant ki, amiben alternatív otthonokat mutattak be.
Sokat nem teketóriáztak, vásároltak egy lerobbant, ócska buszt a helyi közlekedési vállalttól és bele is kezdtek az átalakításba, amihez a Ward Design lakberendező stúdiótól kértek segítséget, akik szintén lelkesen fogadták az ötletet. 
Trendi luxuslakás egy buszból 3
Az egyik legnehezebb dolog az volt, hogy megtartsák a busz eredeti belső kialakítását és a berendezéseket igazítsák a buszhoz, de végül sikerült. Aprólékos és szépen kidolgozott lett a lakás, a mosdótól a hálószobáig. Még kazán és klíma is van benne, hogy meglegyen a teljes komfort. 
Trendi luxuslakás egy buszból 4
Trendi luxuslakás egy buszból 5
A rendkívül különleges anyagok felhasználása miatt, mint például a bambusz vagy az egyedi megrendelésre készített narancsszínű konyhabútor bevonat, a teljes átalakítás összege 300 ezer dollárba került (ez bizony majdnem 68 millió forint), és ha a két hölgy nem szeretne ebben a kirakat otthonban lakni, akkor kezdhetik árulni és további megrendelőket keresni. 
Trendi luxuslakás egy buszból 6
Trendi luxuslakás egy buszból 7