A 29 éves floridai Patrice Sanders (jobbra) alighanem megunhatta, hogy folyamatosan marják egymást a gyerekek az iskolabuszon, mert a napokban sajátos megoldást választott a viták végleges rendezésére. 

Amikor egy tizenhárom és egy tizenhat éves lány összekapott a délutáni járaton, megállította a buszt, és azt mondta: “Ezt ma lerendezzük, mégpedig bunyóval.” 
Minden megállóját kihagyva saját otthonához hajtott, ott leparancsolt minden gyereket a buszról, és miután testápoló krémmel bekente a két lány arcát, “hogy ne karmolják össze egymást”, egymásnak eresztette őket. 
A lányok iskolatársaik gyűrűjében, azok kiabálásától kísérve gyepálták egymást; a bunyót többen felvették mobiltelefonjuk kamerájával 
Amikor véget ért a verekedés, mindenkit visszaterelt a buszra, ahol a két lány ismételten összeverekedett. Ez alkalommal sem választotta szét őket, sőt, a gyerekek elmondása szerint “levezette a második menetet”. 
Amikor lecsillapodtak, titoktartást fogadtatott mind a 34 gyermekkel, és szép sorban hazavitte őket.
Az esetet a tizenhárom éves lány szülei jelentették. A kislányt, aki saját elmondása szerint kérte, hogy ne kelljen verekednie, kórházba szállították, ám onnan kivizsgálás után hazabocsátották. 
A buszsofőrt gyermekbántalmazással, a személyes szabadság korlátozásával és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

Fernando Alonso uralta a Spanyol-Nagydíjat. A Ferrari-pilóta magabiztos győzelmet aratott hazai versenyén. A részletekért kattintson!